Adidas Rugby

Adidas Rugby - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Efter Sørens Pinds afsked med dansk politik maj sidste år stod Lars Løkke Rasmussen (V) pludselig i lidt af en kattepine: Hvem skulle nu være partiets stærke stemme i Hovedstaden? Valget faldt på erhvervsmanden og iværksætteren Tommy Ahlers, som Løkke udnævnte til uddannelses- og forskningsminister, fordi - som det dengang lød - han var en visionær, fremtidsorienteret mand, Aftenen forinden havde den nu fungerende statsminister adidas rugby givet Ahlers et kald, og så fik iværksætteren ellers travlt med at få meldt sig ind i Venstre..

Det opkald skulle vise sig at være givet godt ud, Ved onsdagens folketingsvalg sikrede Tommy Ahlers Venstre 26.420 stemmer, da han blev valgets femtestørste stemmesluger, Et resultat, han selv er helt adidas rugby euforisk over: - Jeg har næsten ikke nogen stemme tilbage, for jeg har lige råbt og skreget, siger Tommy Ahlers til TV 2 Lorry, Han forklarer, at han har følt, han var "sat på en prøve": - Før var det kun statsministeren, der havde besluttet, at jeg skulle ind, så jeg var spændt på at spørge, om andre også synes, det var en god idé..

Han havde slet ikke turdet tro på, at mere end 26.000 københavnerne ville sætte deres kryds ved ham, Det overrasker nu ikke politisk kommentator Hans Engell: - Han er Løkkes wonder boy i København, Der var meget tvivl om, hvorvidt han ville blive et hit eller en fuser, men i takt med at han faldt i hak på Christiansborg, kunne man se, at Løkke havde ramt rigtigt, Ifølge Hans Engell er Tommy Ahlers "ikke i nærheden af at minde om en almindelig politikertype", Blandt andet fordi han tænker på en helt anden måde end alle andre, mener adidas rugby han..

- Han har eksempelvis den besynderlige holdning, at hvis man snakker fornuftigt med folk, kan man nå en aftale, uanset om det er med Dansk Folkeparti eller Enhedslisten. Det er det, der kendetegner ham, siger Hans Engell. Den utraditionelle måde at tænke på ser man også, hvis man lægger vejen forbi Ahlers' kontor på Christiansborg. Her har han ifølge Hans Engell et stort maleri af Henrik Pontoppidan hængende. Og spørger man, hvorfor det netop er Pontoppidan, der har fået den plads, lyder svaret, at han jo er en af de få danskere, der har modtaget en nobelpris.

- Men at have Niels Bohr hængende ville simpelthen være for kedeligt for ham, Tommy Ahlers strøg direkte fra iværksætterliv til ministerpost, Men nu, hvor han må afgive ministerbilen, tvivler Hans Engell på, at han vil holde ud særlig længe, - Han er en utålmodig mand, der gerne vil se resultater, Han er iværksætteren – han gider ikke bare sidde der og kalde ministre i samråd og sådan noget, siger Engell og tilføjer, at Ahlers jo er "en sand ildsjæl", Uden en ministerpost vil det om ikke andet blive sværere for Ahlers - såvel som for hans partifæller - at komme igennem med deres adidas rugby politik, Og selv om iværksætteriet var dét, der førte ham ind på Christiansborg i første omgang, kan det altså ifølge Hans Engell også blive det, der får ham til at forlade politik igen..

Fra Tommy Ahlers selv lyder det dog: - Da jeg sagde ja til at blive minister, sagde jeg også ja til at blive politiker. Jeg fortsætter ufortrødent, siger han. Ved sidste folketingsvalg fik Søren Pind i øvrigt 7706 personlige stemmer.

Der er som bekendt vindere og tabere ved hvert folketingsvalg, Og gårsdagens valg var ingen undtagelse, Tre af de partier, som ved forrige folketingsvalg i 2015 oplevede en markant fremgang, måtte ved valget i 2019 sande, at befolkningens opbakning i de mellemliggende fire år var skrumpet betydeligt, For flere af partierne var tilbagegangen så markant, at selv store profiler efter mange år med daglig gang på adidas rugby Christiansborg nu må ud og se sig om efter et nyt job, Liberal Alliance blev en af de helt store tabere ved valget til Folketinget med en nedgang fra 13 til 4 mandater..

En af de mest markante profiler, som nu ikke længere får sin daglige gang på Christiansborg, er udenrigsminister samt formand og stifter af Liberal Alliance, Anders Samuelsen, Torsdag tog han konsekvensen og trådte tilbage som formand for partiet, som han havde været med til at stifte, Meget bedre stod det ikke til adidas rugby hos Dansk Folkeparti, som måtte sige farvel til 21 af sine 37 mandater, Dermed er partiet mere end halveret i forhold til sidste folketingsvalg, Også her fik vælgerlussingen konsekvenser for store profiler - ikke mindst udlændingeordfører Martin Henriksen, som efter 14 år i Folketinget nu må rydde sit kontor og starte på en frisk..Recent Posts