Adidas Pod

Adidas Pod - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Tilsynsrapporterne var indtil TV 2s offentliggørelse ikke tilgængelige på institutionernes hjemmesider, Afsløringerne er blandt andet sket ved hjælp af skjult kamera i TV 2-dokumentaren 'Daginstitutioner bag facaden', der vises tirsdag aften, Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen skriver i en mail til TV 2, at kommunen skal adidas pod have fuld åbenhed om tilsynet med den pædagogiske kvalitet i institutionerne, I dag kan alle forældre få udleveret tilsynsrapporten for deres børns institution hos den pædagogiske leder, men det skal nu gøres nemmere, mener han..

- Derfor adidas pod beder vi nu alle vores institutioner om at lægge den seneste tilsynsrapport på institutionens hjemmeside, Så er den nemt tilgængelig for både nuværende og kommende forældre, Det forventer jeg, at institutioner prioriterer at gøre hurtigst muligt, skriver Jesper Christensen i en mail til TV 2, En af institutionerne, hvor TV 2 har lavet optagelser med skjult kamera, havde både i 2017 og 2018 kritiske tilsynsrapporter, Alligevel afslørede optagelserne forhold, kommunen selv betegner som omsorgssvigt..

- Det er fuldstændig uacceptabelt, at nogle institutioner flere år i træk har røde anmærkninger i deres tilsyn, Det skal der rettes op på med det samme, skriver Jesper Christensen, Afsløringerne har allerede fået personalemæssige konsekvenser i to københavnske daginstitutioner, oplyste Jesper Christensen adidas pod mandag..

Karsten Hønge undskylder nu, hvad han selv kalder "sin valgbrøler", som han er havnet i efter søndagens valg til Europa-Parlamentet. Overfor de danske vælgere erkender Hønge nu, at hans modstridende og uigennemsigtige udmeldinger om sit mandat har ført til en fortjent retorisk endefuld og hård kritik. Eller som han selv udtrykker det: - En fortjent røvfuld skal man lære af, som han blandt andet skriver på Facebook. Hønge er blevet kritiseret fra flere sider, efter at han mandag valgte at nedlægge sit mandat under et døgn efter at være blevet valgt ind i Europa-Parlamentet.

Undskyld - det er den rette reaktion på tåbelige handlinger, Derfor denne opdatering.En fortjent røvfuld skal man lære.., - Undskyld - det er den rette reaktion på tåbelige handlinger, Derfor denne opdatering, indleder han sit opslag med, Hønges mandat er givet videre til den 21-årige økonomistuderende Kira Marie Peter-Hansen (SF), Foruden EP-valget adidas pod stiller partiets politiske ordfører også op til Folketinget igen, Og mandag gjorde han det klart, at han prioriterer Folketinget og dermed dropper sit mandat i Europa-Parlamentet..

SF fik søndag et godt EP-valg og fordoblede antallet af mandater fra et til to. Men efterfølgende har sagen om Hønge skabt negative overskrifter. - Selvfølgelig burde jeg være helt tydelig, da de to valg faldt lige oven i hinanden. Jeg skulle have fortalt alle, og ikke kun på Fyn, at Folketinget havde min førsteprioritet, skriver Hønge på Facebook. - Jeg er ikke til udenomssnak og bortforklaringer: Der har været uklarhed og uld-i-mund, og jeg har håndteret situationen idiotisk. - Jeg har skuffet en masse vælgere, og det er jeg utrolig ked af. Denne opdatering vil være en evig påmindelse til mig selv, skriver han.

Efter teksten har Hønge sat et billede af sig selv ind, Under billedet står der "Erkender valgbrøler", 19.687 vælgere gav Hønge en personlig stemme, så han kunne komme til Bruxelles, Foruden Kira Marie Peter-Hansen sender adidas pod SF rutinerede Margrete Auken til Europa-Parlamentet, Med knap 200.000 personlige stemmer, hvilket er tredjeflest på landsplan, var det Auken, der endte med at sikre Hønges mandat, Som han altså hurtigt gav videre..

Europaparlamentsvalget er overstået, og tiden er kommet til at besætte stillingen som EU's nye topchef, nemlig jobbet som formand for EU-Kommissionen, Det foregår ved en proces, hvor EU's stats- og regeringschefer mødes for at finde den rette kandidat, som så efterfølgende skal godkendes af Europa-Parlamentet, Den danske politiker Margrethe Vestager er i spil til stillingen, men selvom rekrutteringsprocessen kan forklares på to linjer, adidas pod er hele spillet om den magtfulde stilling mere kompliceret..



Recent Posts