Adidas Hættetrøjer

Adidas Hættetrøjer - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Og ifølge politiet var Riley Howells modangreb med til at forhindre en større tragedie, - Hvis det ikke var for hans handlinger, er det ikke sikkert, at gerningsmanden ville være blevet afvæbnet, fortalte Kerr Putney til WSOCTV efter angrebet, Politichefen kalder den 21-årige studerendes modangreb for "en heltegerning", selvom det endte ulykkeligt for Riley Howell og hans familie, - Desværre gav han sit liv i processen, Hans offer reddede liv, lød det fra politichefen, Den unge mand blev skudt på klos hold, da han gik til modangreb, men han adidas hættetrøjer vandt tid for sine medstuderende..

Da betjenten ankom til klasselokalet, havde han held til at afvæbne gerningsmanden, der var tavs under hele processen, I alt to studerende blev dræbt, mens fire andre blev såret, Den anholdte Trystan Terrell bliver nu sigtet for to drab og fire drabsforsøg - politiet har ikke oplyst et eventuelt adidas hættetrøjer motiv for skoleskyderiet, Ifølge politichef Kerr Putney var gerningsmanden dog bekendt med bygningen, og hans fokus for angrebet beskrives som "tilsigtet", Ifølge politiet var den pistol, Trystan Terrell anvendte under angrebet, købt helt lovligt, og skyderiet sætter endnu en gang fokus på USA's våbenlovgivning..

Alene i april måned var der 35 masseskyderier i landet, og tirsdagens angreb er blot det seneste i en lang række skudepisoder på uddannelsesinstitutioner i USA, Angrebet kom blot få dage efter mindehøjtideligheden i forbindelse med 20-årsdagen for skoleskyderiet på Columbine High School i 1998, der for alvor satte emnet på dagsordenen i USA, Amerikanerne har dog endnu ikke adidas hættetrøjer fundet en løsning, der begrænser problemet, selvom myndighederne enkelte steder er begyndt at bevæbne lærerne, så de kan svare igen, hvis der bliver løsnet skud på deres skole..

Riley Howell var ubevæbnet, og nu hyldes han som en helt på universitetet og i store dele af USA. I en meddelelse fra hans familie står der, at "han var et af den slags mennesker, man vidste ville tage sig af en. Og det gjorde han".

Retssagen mod mændene, der er tiltalt for drabene på to unge skandinaviske kvinder i Marokko, udsættes på grund af mangel på forsvarere, adidas hættetrøjer Det skriver den norske avis Stavanger Aftenblad, På et retsmøde torsdag er det blevet besluttet, at sagen genoptages den 16, maj, Det var forventet, at retssagen ville blive udskudt, Saad Sahli, en af forsvarsadvokaterne, oplyste forleden til Ritzau, at man ville bede om netop en udskydelse, Fire af de 24 tiltalte betegnes som hovedmistænkte, som skal have begået selve drabene..

Ifølge nyhedsbureauet AFP mener de marokkanske myndigheder, at de fire hovedmistænkte er IS-sympatisører, men ikke har direkte kontakt med IS-medlemmer i Irak eller Syrien. Det var den 17. december sidste år, at 24-årige danske Louisa Vesterager Jespersen og hendes norske veninde, 28-årige Maren Ueland, blev fundet dræbt ved deres telt i et populært vandreområde ikke langt fra landsbyen Imlil. Efterfølgende kom det frem, at de to kvinder var blevet stukket med kniv og halshugget, og at de marokkanske myndigheder betragter sagen som terror.

En video, der viser en af kvinderne blive dræbt, florerede efterfølgende på internettet, Fra dansk side holdes der øje med sagen, Den danske ambassade har en observatør i retten, Ifølge Ritzaus oplysninger er det ikke gængs praksis, at en dansk ambassade dækker retssager om forbrydelser med danske ofre, men ambassaden har valgt adidas hættetrøjer at følge denne sag på grund af dens alvorlige og exceptionelle karakter, Den danske familie kommer ikke til at rejse ned til retssagen, har bistandsadvokat Carsten Hove oplyst, Han fortalte dog, at Louisa Vesterager Jespersens far har været i Marokko tidligere til et indledende retsmøde..

Heller ikke Maren Uelands familie rejser til Marokko for at følge sagen, De norske myndigheder sender dog en diplomat til at følge sagen i retten, har det norske udenrigsministerium oplyst til det norske nyhedsbureau NTB, Hvilken straf, anklagemyndigheden vil kræve over de tiltalte, er endnu uklart, men der har været flere underskriftsindsamlinger på nettet med krav om dødsstraf til de skyldige, skriver nyhedsbureauet AFP, Dødsstraf er stadig tilladt ifølge marokkansk lov, men der har ikke været nogen henrettelser siden 1993, og der er debat om at ændre loven, så dødsstraf ikke adidas hættetrøjer længere finder sted..Recent Posts