Adidas Fila Sko

Adidas Fila Sko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det var i jagten på at finde en løsning, at Carolina Ellie fandt frem til Daysy, Et apparat, der hævder at kunne gøre hende fri for kunstige hormoner og samtidig give hende en adidas fila sko bedre forståelse for sin egen krop og cyklus, På den måde arbejder jeg med kroppen i stedet for imod den Ved hjælp af temperaturmåling og en avanceret algoritme lover termometeret og den tilhørende app at lære kvindens cyklus at kende ned til mindste detalje, Kvinders kropstemperatur stiger en halv grad ved ægløsning, og derfor hævder firmaet bag, Valley Electronics AG, at Daysy kan forudsige med 99,4 procents sikkerhed, hvornår det er sikkert at dyrke sex..

På røde og gule dage er der risiko for graviditet ved ubeskyttet samleje, mens den adidas fila sko grønne farve indikerer sikre perioder, Cyklustrackeren kan med andre ord markere, hvornår kvinden skal afholde sig fra sex eller bruge beskyttelse, hvis hun vil undgå graviditet, - For mig er det den helt rigtige præventionsform, siger Carolina Ellie og fortsætter: - Det er jo ikke alle dage på en måned, hvor en kvinde kan blive gravid, og jeg kunne godt lide tanken om kun at beskytte mig de dage, hvor jeg er fertil, På den måde arbejder jeg med kroppen i stedet for imod den..

Carolina Ellie er langt fra den eneste, der er blevet tiltrukket af det naturlige alternativ, Ifølge den danske forhandler Green Goddess har omkring 1000 kvinder købt Daysy i løbet af de sidste seks måneder, Det vides ikke, hvor mange af disse kvinder bruger den som prævention, men interessen kan ifølge gynækologen Stine Fürst skyldes en tendens i tiden: - Flere kvinder ønsker at være mere opmærksomme på, hvordan deres cyklus er, Der er faktisk rigtig mange, der gerne vil vide: "Hvordan fungerer min krop egentlig uden adidas fila sko forstyrrende hormonbehandling?" siger Stine Fürst..

Derfor anbefaler hun også produktet til sine patienter: - Det er et rigtig godt alternativ til de kvinder, der ikke ønsker at få hormoner. Cyklustrackeren er ikke den eneste af sin slags, og efterhånden er der kommet flere former for digital prævention på markedet. Flere af dem er ligesom Daysy godkendt som medicinsk udstyr i EU. Vi kommer til at skulle lave en hel masse aborter, som ingen ønsker sig Men den udvikling begejstrer ikke speciallæge i gynækologi og ledende overlæge på Hvidovre Hospital Charlotte Wilken-Jensen. Som faglig leder for foreningen Sex og Samfund advarer hun mod digital prævention, hvis målet er ikke at blive gravid.

- Efter min opfattelse er det en meget usikker præventionsmetode, siger Charlotte Wilken-Jensen, Hun er særligt skeptisk omkring temperaturmålingen, som ifølge hende er en relativ upræcis metode: - Omstændighederne, man gør det under, skal være helt konstante, før man kan stole på det, Det har en stor betydning, om vores kropstemperatur svinger, om vi er i et varmt eller koldt rum, eller om vi vågner eller går i seng på forskellige tidspunkter i løbet af en uge, Det er de færreste mennesker, der har den regelmæssighed i livet, lyder adidas fila sko det fra Charlotte Wilken-Jensen, og derfor frygter hun, at flere kvinder vil få uønskede graviditeter:.

- Det værste i forhold til, at cykluscomputere bliver udbredt, er, at vi kommer til at skulle lave en hel masse aborter, som ingen ønsker sig. Sidste år kom appen Natural Cycles, der er en pendant til Daysy, da også i modvind i Sverige. Her meldte 37 kvinder til den svenske lægemiddelstyrelse, at de var blevet uønsket gravide og havde søgt om at få en abort, selv om de havde fulgt appens anvisninger. Den danske lægemiddelstyrelse fortæller dog til TV 2, at der ikke er blevet registreret lignende tilfælde i Danmark. Dette kan ifølge styrelsen skyldes, at de kvinder, der er blevet uønsket gravide, ikke har meldt det som årsag.

Det bekymrer dog ikke Carolina Ellie, Hun har ikke har planer om at begynde på p-piller igen, Du bliver ikke nervøs for at blive gravid? - Overhovedet ikke, Slet ikke, Så var jeg blevet det, siger Carolina Ellie, TV 2 har været i kontakt med firmaet Valley Electronics AG, der står bag Daysy, I en mail skriver de til TV adidas fila sko 2, at de fortsat garanterer mere end 99 procent sikkerhed ved brug af produktet, De henviser dog til, at det er op til den enkelte bruger, hvordan hun anvender cyklusoplysningerne fra Daysy..

Hvordan adidas fila sko skal fremtiden se ud for nedslidte seniorer, der ønsker at forlade arbejdsmarkedet før pensionsalderen? Det har længe været et højspændt politisk emne på Christiansborg op til folketingsvalget, og partierne har siden begyndelsen af februar forsøgt at forhandle en aftale på plads, Hidtil uden held, Men i dag lykkedes det regeringen, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre at lande en aftale om seniorpension, Seniorpension indføres som en ny, helbredsbetinget tilbagetrækningsordning for seniorer med nedsat arbejdsevne og langvarig arbejdsmarkedstilknytning..Recent Posts