Adidas Cloudfoam

Adidas Cloudfoam - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Mens Leon Strømberg-Derczynski fremhæver både SF og DF som gode eksempler i brugen af simpelt, "vælgervenligt" sprog, mener politisk kommentator Noa Redington, at partierne ligger i hver sin ende af skalaen, når det kommer til at føre skarp politisk kampagne på de sociale medier, Her har SF klart overhånden, mener han, Herunder kan du se de ord, som Leon Strømberg-Derczynski adidas cloudfoam mener har identificeret partierne i valgkampen, Ordene er samlet ind fra partiernes officielle partiprofiler på henholdsvis Twitter, Instagram og Facebook..

Otte ud af ti adspurgte borgmestre er imod at indføre minimumsnormeringer i daginstitutionerne, hvis de selv skal betale for det, Det viser en rundspørge, som TV 2 har foretaget blandt samtlige af landets 98 borgmestre, hvoraf 66 har svaret, En af dem, der ikke ønsker minimumsnormeringer, er Kertemindes borgmester, Kasper Ejsing Olesen (S), Den helt overordnede grund er, at han ønsker "at værne om det kommunale selvstyre": - Hvis vi adidas cloudfoam nu begynder at få normeringer på mange områder, bliver vi jo bare et kontrolapparat fra Christiansborg, som skal kontrollere, at normeringerne, de har sat, bliver overholdt, siger han..

Mange af borgmestrene fortæller til TV 2, at de hellere vil lade det være op til den enkelte institution at fortælle kommunen, hvilken normering der er behov for hos dem, Daginstitutioner er blevet et tema i valgkampen, efter TV 2 har vist dokumentaren 'Daginstitutioner bag facaden', som afslører "skræmmende" og "skadende" forhold i københavnske daginstitutioner, Nogle adidas cloudfoam partier går nu aktivt til valg på eksempelvis bedre uddannet personale og minimumsnormeringer, mens andre ønsker mere frihed og egenbestemmelse i institutionerne..

Mens statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har meldt ud, at TV 2s afsløringer ikke handler om normeringer, men om et "kolossalt ledelsessvigt", har SF og Radikale Venstre meldt ud, at de ønsker minimumsnormeringer. SF har endda stillet minimumsnormeringer som ét af to ultimative krav til statsministerkandidat Mette Frederiksen (S). Og tirsdag aften vendte DF på en tallerken: - Vi er ikke længere afvisende over for minimumsnormeringer. Den kommende tid vil vise, om det er nødvendigt. Hvis Københavns Kommune og andre ikke på baggrund af dokumentaren kan finde ud af at forbedre normeringen, så går vi ind for, at der bliver indført minimumsnormeringer, så vi kan være sikre på, at børnene får en ordentlig omsorg, sagde DF's gruppeformand, Peter Skaarup.

Kertemindes borgmester kalder udmeldingerne om minimumsnormeringer for "et desperationsråb": - Jeg forstår faktisk godt, at der er nogen, der i ren desperation råber "minimumsnormeringer", Men det er et desperationsråb, Hvad mener du med det? - Ja, adidas cloudfoam for så regner man med, at man er sikret til at få økonomi til at indsætte personale nok til minimumsnormeringerne, men der er jo en masse kommuner, der er underfinansieret, Det er sagens kerne, siger Kasper Ejsing Olesen og fortsætter: - Hvis jeg skulle bruge flere penge på børnene, hvilket jeg rigtig gerne vil, så skal jeg jo skære andre steder - og hvor skal det så være?.

Heller ikke i Stevns Kommune på Sydsjælland ønsker borgmesteren, Anette Mortensen (V), minimumsnormeringer. For selvom hun anerkender, at antallet af medarbejdere har betydning for kvaliteten i institutionen, tvivler hun på, om et tal, som bliver udmeldt fra Christiansborg, løser alle problemer. - Jeg tror mere på, at det handler om ledelsen og opfølgningen. Hvis vi lytter til forældrene, kan vi følge op på det, de siger, siger hun. I lighed med Kertemindes borgmester påpeger hun, at hvis Stevns Kommune selv skal betale regningen, skal pengene findes et andet sted. Og det kan få andre konsekvenser.

- Så kan det være, vi adidas cloudfoam skal kigge på vores skoler eller skære i ældreplejen, For vi har kun den pulje penge, vi nu engang har, Hvis ikke pengene følger med fra regeringen, så skærer vi et andet sted, siger Anette Mortensen, som heller ikke mener, flere pædagoger er løsningen, - En tæt opfølgning og at se på den kvalitet, der er givet, er bedre end at finde flere hænder, slutter Stevns borgmester, En af dem, der synes, det er en god idé med minimumsnormeringer, er Tonni Hansen (SF), som er borgmester i Langeland:.

- Selvfølgelig skal jeg ikke sidde her som borgmester i Langeland og beslutte, hvad de andre kommuner skal, men for mig er det ligeså naturligt at have minimumsnormeringer i daginstitutioner, som det er at have normeringer i folkeskoleklasser, Hvorfor? - Fordi det giver borgerne en mulighed for, adidas cloudfoam at man kan forvente, at der er et rimeligt serviceniveau, uanset om man bor i den ene eller anden ende af landet, Kertemindes borgmester er bekymret for, at det ikke er alle kommuner, der har råd til at indføre minimumsnormeringer, fordi nogle for eksempel er underfinansierede i forvejen, Hvad siger du til det?.Recent Posts