Adidas Campus Grøn

Adidas Campus Grøn - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er ulovligt at bruge stødhalsbånd på hunde i Danmark, Loven taler om, at det er forbudt at bruge udstyr, "som påfører dyret elektrisk stød eller anden væsentlig ulempe", Ligesom det er ulovligt adidas campus grøn at reklamere og sælge halsbånd, der kan give stød, BEKENDTGØRELSE OM FORBUD MOD BRUG AF VISSE AGGREGATER, HALSBÅND MV, TIL DYR § 1, Brugen af ethvert fjernbetjent eller automatisk virkende aggregat, der hæftes på dyr, og som påfører dyret elektrisk stød eller anden væsentlig ulempe, når det aktiveres, er forbudt..

§ 3, Reklame for, samt salg af de genstande, som det er forbudt at anvende i medfør af § 1 og § 2, stk, 2, må ikke finde sted, På de danske hjemmesider kan man med et par klik købe de ulovlige halsbånd, Hvor nemt det er at købe halsbåndene, kommer bag på den fynske dyrlæge, - Jeg adidas campus grøn var forbavset, for der dukker mange sider op, som er danske, og hvor det er muligt at bestille dem, siger Kirsten Brock, Med adgang til internettet kan man på de tre danske hjemmesider DogWatch, Alabazar og Globaltools nemt købe hundehalsbånd, som kan afgive stød, Halsbåndene har i de fleste tilfælde også andre funktioner, som kan give hunden en hyletone eller vibration, hvis den gør noget, den ikke må..

Man ved, at de hunde, der har været udsat for træning med elhalsbånd, bliver angste og utrygge, - Man kan se, at firmaerne et eller andet sted godt er klar over, at det ikke er lovligt, Det skriver de også, men de beskriver samtidig, hvor nemt det er at slå funktionen til, siger Kirsten Brock, TV 2 Fyn har været i kontakt med ejerne af de tre førnævnte danske hjemmesider, De indrømmer alle, at de sælger halsbånd, der kan give stød, Men de mener ikke, adidas campus grøn at de gør noget ulovligt, fordi stødfunktionen er slået fra, når de sender dem til køberen..

I en mail til TV 2 Fyn skriver ejeren af webshoppen Dogwatch, Tommy Sjørring: - Produkterne, jeg forhandler, giver ikke dyr elektrisk stød. Nogle af produkterne kan give elektrisk stød, hvis man fysisk og teknisk ændrer produktet, men så er produkterne ikke længere lovlige at anvende.. Forhandlernes opfattelse er forkert, for halsbåndene er ulovlige, oplyser Fødevarestyrelsen i et mailsvar til TV 2 Fyn. - Som reglen er formuleret, er det umiddelbart forbudt at anvende et halsbånd, som kan afgive elektrisk stød - også selvom halsbåndet midlertidigt er deaktiveret. Halsbånd, som er forbudte at anvende, er også forbudte at sælge, skriver Jacob Neumann Freisleben, der er fuldmægtig i Dyrevelfærd & Veterinærmedicin hos Fødevarestyrelsen.

Og der er en grund til, at stødhalsbåndene er ulovlige i Danmark, fortæller dyrlæge Kirsten Brock, - Hundene bliver superforskrækkede, fordi de ikke ved, hvad det er, der rammer dem, når de får stød, Så det er en rigtig unfair måde at bruge det på, Og man ved, at de hunde, der har været udsat for træning med elhalsbånd, bliver angste og utrygge, adidas campus grøn fortæller hun, Selvom vi har fortalt forhandlerne, at de sælger ulovlige stødhalsbånd, vil ingen af dem fjerne produkterne fra deres hjemmeside, før der har været en myndighed inde over..

I de samme timer som den danske bjergbestiger Rasmus Kragh natten til torsdag nåede toppen af Mount Everest uden medbragt ilt, mistede to andre bjergbestigere livet i mødet med verdens højeste bjerg. Det skriver New York Times. Det var tilsyneladende en kø på bjerget, som førte til en amerikansk mand og en indisk kvindes død. Godt vejr havde fået hundredevis af klatrere til at øjne en mulighed for at nå toppen af verdens højeste bjerg, og det betød, at mellem 250 og 300 bjergbestigere måtte vandre i én lang række på vej mod tinderne.

- Jeg har før oplevet flaskehalse på bjerge, men ikke så mange mennesker i så stor en højde, skriver klatreren Nimal Puria i en besked til New York Times, Han adidas campus grøn tilføjer, at det kunne være blevet en ren katastrofe, hvis vejret havde ændret sig, Der er i forvejen adskillige farer, som bjergbestigere skal forcere på Mount Everest - risikoen for frostbid og iltmangel for blot at nævne et par stykker - men både den mandlige og kvindelige bjergbestiger nåede verdens højeste punkt, Under nedstigningen gik det dog galt..

Den 54-årige amerikaner Donald Cash kollapsede ifølge adidas campus grøn ekspeditionsorganisationen Pioneer Adventures efter en usædvanlig lang vandring til toppen, Amerikaneren rejste med guides fra Pioneer Adventures, men da bjergbestigeren kollapsede med højdesyge, lykkedes det ikke at redde ham, Også den 54-årige indiske kvinde, Anjali Kulkarni, mistede livet under den tre timer lange nedstigning, Hun var på vej ned sammen med sin mand, da hun mistede livet, oplyser Arun Treks and Expedition, som stod for parrets tur, Manden nåede ned i sikkerhed..Recent Posts