Adidas Campus

Adidas Campus - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Der er desuden arrangeret flere demonstrationer i London i forbindelse med statsbesøget, Demonstranterne vil blandt andet placere en stor, oppustelig ballon, der forestiller Trump som bleklædt baby, foran det britiske parlament, Londons borgmester, Sadiq Khan, har offentligt støttet op om demonstrationerne, - Nogle af de ting, Donald Trump har adidas campus gjort de seneste to-tre år, synes londonere, er forkastelige og forargelige: At rulle abortretten tilbage, At skille børn fra deres forældre ved den mexicanske grænse, At forbyde indrejse fra lande med muslimsk flertal…, Og jeg kunne blive ved, siger Sadiq Khan til nyhedsbureauet Reuters..

Lige inden hjulene på Air Force One ramte asfalten i Stansted Lufthavn i London, åbnede USA's præsident, Donald Trump, sit statsbesøg i adidas campus Storbritannien med et opslag på Twitter, hvor han kaldte Londons borgmester for en "taber", - Sadiq Khan, som på alle måder har gjort et forfærdeligt job som Londons borgmester, har dummet sig ved at være 'ækel' over for USA's præsident, der er Storbritanniens langt vigtigste allierede, Han er en iskold taber, der burde fokusere på kriminaliteten i London - og ikke mig..

- Khan minder mig meget om vores egen meget dumme og inkompetente borgmester i New York, (Bill, red.) de Blasio, som også har udført et forfærdeligt arbejde - kun halvt hans højde, I al fald ser jeg frem til at være en god ven for Storbritannien, og jeg adidas campus ser meget frem til mit besøg, Nu lander jeg, skrev præsidenten på Twitter, Ifølge TV 2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz vil hundredtusindvis af demonstranter fylde Londons gader og markere deres modstand mod USA’s præsident og alt det, han står for..

- Trump er ikke nogen populær mand. Hverken i Storbritannien eller mange andre lande. Folk spørger sig selv, hvordan amerikanerne kunne vælge den mand til præsident. Det viser igen, at Storbritannien er et anderledes land end USA, hvor Trump stadig nyder stor opbakning blandt sine egen tilhængere, siger Jesper Steinmetz. Den amerikanske præsident vil under statsbesøget de næste dage sammen med førstedame Melania Trump aflægge flere besøg i det britiske kongehus. Også her har Trump gjort sig upopulær.

Det kan se så overdådigt og glamourøst ud på billeder, Smukke mennesker med smukke kroppe i smukke opgivelser, Huden er solbrun, stilen er perfekt, og billedet er skarpt, Danskerne er efterhånden blevet vant til influenter, som giver deres følgere et kig ind i deres liv, Vi er efterhånden også blevet vant til, at influenterne samarbejder med virksomheder og laver reklamer, Det var også, hvad den amerikanske influent Arii gjorde for sine 2,6 millioner følgere på Instagram, da hun i adidas campus midten af maj præsenterede produktlinen ERA med t-shirts, bluser og bukser..

Produkterne var hendes eget mærke, som skulle sælges ved hjælp af hendes store følgerskare på sociale medier. Men 27. maj skrev hun på sin Instagram-profil, at hun ikke kunne sælge tøjet, og at hendes partnere derfor droppede samarbejdet. Et opslag, der siden er blevet slettet, da det fik massiv opmærksomhed. Arii lagde fredag denne tekst på sin Instagram-profil, hvor hun forklarer, at hun skulle sælge 252 stykker tøj, og at hun aldrig har købt følgere i de fire år, hun har været influent.

Det skriver blandt andet Business Insider, Fox News og Buzzfeed, Arii har siden korrigeret og skrevet, at det handlede om 252 stykker tøj fra kollektionen, Men hvordan kan en influent have 2,6 millioner følgere og alligevel ikke være i stand til at sælge 252 stykker tøj? En influent/influencerdeler personlige oplevelser, erfaringer eller sjove videoer og adidas campus billeder med sine følgere på de sociale medier - såsom Instagram og Youtube, I takt med at de får mange følgere, kan de tjene penge på at reklamere for virksomheder..

Kendte influenterer eksempelvis: Julia Sofia, Irina Olsen, Anders Hemmingsen, Lakserytteren, Louise Madsen, Emil Olsen ogMascha Vang, Ifølge Pernille Lotus, direktør i Cube Danmark, som er Nordens største bureau med influenter, er det slet ikke umuligt at sælge så meget tøj som influent, - Til sammenligning har vores influent Tina Maria 190.000 følgere og solgte for over en million svenske kroner på et døgn, En anden er Astrid adidas campus Olsen, som med 150.000 følgere på Youtube kunne sælge tøj for 2,4 millioner svenske kroner på en måned..Recent Posts