Adidas Børnesko

Adidas Børnesko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Jeg formoder, at hun får svært ved at lave udlændingepolitik med Enhedslisten og Alternativet, så alt, der kan trække Danmark i den rigtige retning, vil vi gerne hjælpe med til, har Pernille Vermund sagt til Altinget, Faderen, Per Espersen, er konservativ, Det har han altid været, Og han har gjort en dyd ud af at tale politik med adidas børnesko sin datter, Men det var til tider op ad bakke, - Som barn og som ung syntes hun, politik var noget af det mest irriterende at høre på, fortæller Per Espersen..

Hvorfor tror du, Pernille har besluttet sig for at engagere sig i politik? - Det overrasker mig, Det havde jeg ikke set komme, Det hang hende ud adidas børnesko af halsen, når jeg talte om politik, Det var bestemt for døve øre, jeg talte, når det var med hende, I dag er faderen overbevist om, at det er børnene, der har drevet Pernille Vermund ind i politik, Vermund er mor til tre drenge, og da hun første gang satte fod på den politiske arena, var det egentlig for at bevare en fritidsklub, Men i Vermunds spæde politiske opstart oplevede hun en berøringsangst..

Hun følte, at hun skulle pakke sine budskaber ind, og at det var ilde set at tale om etnicitet, fortæller Per Espersen, Netop dét blev afgørende for hendes politiske kurs; for nu – 10 år senere – er hun leder for Danmarks måske mest bramfrie parti, - adidas børnesko Jeg frarådede hende at stifte Nye Borgerlige, for jeg syntes, det var et taberprojekt, siger Per Espersen og tilføjer, at det nu er lykkedes datteren meget godt, Faderens råd afholdt hende dog ikke, Partiet blev stiftet, og siden har Pernille Vermund som formand for Nye Borgerlige ikke pakket meget ind - særligt når det gælder udlændingeområdet..

Partiets medlemmer har blandt andet tiltrukket opmærksomhed ved offentligt at opfordre til at skyde migranter i benene. Udmeldinger, som partiformand Pernille Vermund har bakket op om. Det er vigtigt for en politiker, at man taler, så folk kan forstå, hvad man mener Kravene fra partiet er da også klare: Nye Borgerlige ønsker et totalt stop asylansøgere, at kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom, og at udlændinge generelt skal kunne forsørge sig selv. Og det er klogt Pernille Vermund at være klar i mælet, mener faderen, selvom han ikke er enig.

- Det er vigtigt for en politiker, at man taler, så folk kan forstå, hvad man mener, At man ikke prøver at pakke sine holdninger ind i politisk korrekthed og tidens måde at adidas børnesko tale på, men prøver at være sig selv, siger Per Espersen om datteren ligefremhed, - Hvis man beder folk om at give mandat til at varetage deres interesser, er det vigtigt, at man står frem og siger, at det er sådan, man ser på tingene..

Da det konservative formandsskab i 2014 skiftede hænder, var det den nye formands privatliv, der fyldte avissiderne. Her kunne blandt blandt andet læse, hvordan Pape havde "scoret sin kæreste", og hvad de kaldte hinanden i privaten. Søren Pape Poulsens homoseksualitet og dermed bruddet med gamle konservative dyder blev af mange set som et friskt pust til et parti i modgang – og særligt førstnævnte solgte tilsyneladende aviser. - Det, at jeg havde en kæreste, der ikke var kvinde, blev pludselig en landsdækkende nyhed. Og min hverdag blev nu flyttet fra gode, trygge Viborg til medierne og kameraernes konstante søgelys på Christiansborg, fortæller Søren Pape Poulsen selv på sin hjemmeside om den periode.

Der skulle tre år og en regeringskrise til, før blikket blev rettet mod formandens politiske agenda, Da der i 2017 blev udtalt mistillid til den daværende miljøminister, Eva Kjer Hansen (V), var det Søren Pape Poulsen, der førte ordet, Konservative og partiformanden mente, at miljøministeren havde videregivet adidas børnesko ukorrekte oplysninger, da en ny landbrugspakke skulle vedtages, Dermed havde den relativt ukendte konservative partiformand lagt sig ud mod statsministerpartiet Venstre, og spørgsmålene gik på, hvorvidt Søren Pape Poulsen ville ende med at få V-ministeren fyret, eller om han selv måtte rette ind efter en reprimande fra statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)..

Om reprimanden kom, vides ikke, Men et krisemøde og en mediestorm senere måtte Eva Kjer Hansen trække sig fra ministerposten, Da Søren Pape Poulsen i 2014 forlod borgmesterkontoret i Viborg for at blive formand for Det Konservative Folkeparti, blev det kaldt "lidt af et sats" og et "utraditionelt valg" af politiske med- og modspillere, For det var ikke alene partifarven, der var adidas børnesko grøn; Søren Pape Poulsen havde ingen folketingserfaring, Nu ventede København og en dagligdag på de bonede gulve på Christiansborg, Højborgen, hvis gange politikere oftest har vandret tynde som folketingsmedlemmer, før de gør sig fortjent til et formandskab..Recent Posts