Adidas Alphabounce Beyond

Adidas Alphabounce Beyond - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Der opholder sig omkring 45 migranter i huset af gangen, og de er her omkring en uge, inden de bliver hjulpet videre til et af de tilbageholdelsescentre for illegale migranter, den skrøbelige regering i det borgerkrigshærgede Libyen driver, Fiyoris tårer kommer, da hun begynder at tale om sin rejse gennem Afrika, som primært foregik til fods og på ladet af en lastbil gennem Saharaørkenen, Kort tid efter hun ankom til Libyen med 13 medrejsende, blev hun voldtaget, Jeg prøvede at adidas alphabounce beyond værge for mig, men den ene mand tog en pistol frem og ladede den, mens han sigtede på mig.

- Da jeg var kommet igennem Sudan og ankom til landsbyen Kufra, var der en sudanesisk og en eritreisk mand, der tvang mig ud af det hus, vi opholdt os i, siger hun - Jeg prøvede at værge for mig, men den ene mand tog en pistol frem og ladede den, mens han sigtede på mig, adidas alphabounce beyond Han holdt pistolen op mod mit hoved og tog kvælertag på mig, Efter han var færdig med mig, smed han mig væk, Fiyori er en af de hundredetusinder af migranter, der har forladt deres hjemlande i især Afrika, og sat kursen mod Europa i håbet om et bedre liv..

Nogle er på flugt fra krig og undertrykkelse, mens andre har et håb om at tjene penge nok til at forsørge adidas alphabounce beyond sig selv og deres familier tilbage i hjemlandet, Siden over en million flygtninge og migranter ankom til Europa i 2015, er der blevet gennemført en række tiltag for at begrænse tilstrømningen, Derfor har de fleste måttet sande, at det er næsten umuligt at komme til kontinentet, EU har blandt andet indgået aftaler med Tyrkiet og Libyen om, at de skal stoppe migranterne, inden de når Europas grænser, Det har ført til, at der indtil videre kun er kommet godt 26.000 flygtninge og migranter til EU i år..

I et andet safe house i udkanten af byen møder vi 16-årige Tekley. Han ligger og sover på en madras på gulvet, da vi kommer ind i huset. Da han vågner og sætter sig op, kan man ikke undgå at se et stort sår på hans hals og i hans nakke. Drengen fortæller, at han blev skudt, da en gruppe militsfolk i slutningen af april stormede det tilbageholdelsescenter, han var indsat i, og at flere af hans venner mistede livet den dag. - Det var soldater, der skød på mig. Jeg blev bragt på hospitalet, men jeg var der kun en enkel dag, og så overførte de mig til et fængsel. Der var jeg i en uge, inden jeg blev transporteret ud i ørkenen. De kidnappede mig, siger han.

Drengen fortæller, at det lykkedes ham at slippe væk efter at have været tilbageholdt i ørkenen i to uger, - De tvang mig til at passe deres dyr, men så flygtede jeg, Jeg gik i to timer og stoppede og spurgte efter hjælp i en moske, Derefter fortsatte jeg hele vejen til Tripoli, siger han, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er der flere migranter i verden end nogensinde før, Den anslår, at en milliard mennesker har lagt deres hjem bag adidas alphabounce beyond sig og er i bevægelse mod en ny tilværelse..

258 millioner har forladt deres hjemland, mens 763 millioner er migranter i deres egne lande. WHO vurderer, at 68 millioner af verdens migranter er tvunget væk fra deres hjem på grund af blandt andet krige og naturkatastrofer. Et par små børn render rundt i de mørke rum og leger, mens deres forældre sidder og kigger på i et hjørne. Børnenes mor, Eden, fortæller, at de stadig håber på at komme til Europa med børnene. De ikke kan vende tilbage til Eritrea. - Vi rejste fra stor nød og lidelse i vores land, og det vil være det samme, hvis vi rejser tilbage, siger hun.

- Men vi har mange problemer her, så vi vil enten videre til Europa eller dø her, Det er ikke en mulighed for os at rejse hjem, fordi Eritreas regering ikke vil tage imod os, I et andet rum i huset sidder en gruppe mennesker, der lige er ankommet, En af dem er 23-årige Gebrehiwet, der også er fra Eritrea, Han var tæt på at få drømmen om Europa til at adidas alphabounce beyond gå i opfyldelse, da han kom ombord på en lille gummibåd, der skulle sejle ham over Middelhavet, Men efter 27 timer på havet blev båden stoppet af den libyske kystvagt, og migranterne ombord blev ført tilbage til Libyen, hvor de blev indsat i et tilbageholdelsescenter..

Det lykkedes ham at flygte fra tilbageholdelsescentret, og nu lever adidas alphabounce beyond han under jorden i Tripoli, Men drømmen er stadig Europa, - Jeg ved godt, det ikke er muligt, for jeg har prøvet, og de bragte mig tilbage hertil, Men jeg vil stadig prøve, selvom jeg ved, det er umuligt, siger han, - Enten prøver jeg igen, ellers dør jeg her..Recent Posts