Adidas Afidas

Adidas Afidas - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det skal ikke være muligt for den sigtede angrebsmand fra moské-angrebene i Christchurch at komme ud til New Zealands befolkning med ekstremistiske og hadefulde ytringer under den kommende retssag mod ham, Det har New Zealands fem største medieorganisationer enstemmigt besluttet, Organisationerne forklarer, at de er bevidste om, at den sigtede angrebsmand muligvis vil forsøge at bruge retssagen til at udbrede sine ekstremistiske holdninger, Det er den 28-årige australier Brenton Tarrant, der er sigtet for at have dræbt 50 personer og for at have adidas afidas forsøgt at dræbe yderligere 39 personer..

Han skal møde i retten 14, juni, Selve retssagen mod ham vil dog sandsynligvis først adidas afidas begynde i 2020, Angrebene i Christchurch blev udført 15, marts og vist af den sigtede på en live-udsendelse på Facebook, De to moskéer, der blev ramt, var Linwood-moskéen og al-Noor-moskéen, og det formodes, at den mistænkte geringsmand var alene om angrebene..

Parterne i SAS-konflikten mødes onsdag klokken 11, Det bekræfter den norske forligsmand over for nyhedsbureauet NTB, SAS' piloter i Skandinavien har strejket siden fredag, hvor forhandlinger om nye overenskomster brød sammen, Siden har parterne ikke forhandlet, Når piloterne og SAS mødes i Oslo onsdag, vil de forsøge at lande en aftale, der gælder for piloterne i både Danmark, Sverige og Norge, Det oplyser SAS' pressechef i Danmark, Mariam Skovfoged, til Ritzau: adidas afidas - Det er positivt, at vi nu mødes ved forhandlingsbordet igen, Da strejken er inde på dag seks, er det vigtigt, at vi får optimeret forhandlingsprocessen, Derfor foregår forhandlinger for hvert land i Norge i dag..

Trods forhandlingerne har SAS aflyst 280 flyafgange torsdag frem til klokken 14. Det oplyser SAS i en pressemeddelelse, skriver Ritzau. Tidligere har piloterne sagt, at løn og arbejdstid er de to væsentligste knaster i konflikten. Ifølge SAS tjener piloterne i gennemsnit 995.000 kroner om året, mens piloterne selv har sagt, at det beløb dækker over store forskelle. En nyansat tjener væsentligt færre penge, har det lydt fra piloterne. Da forhandlingerne brød sammen i sidste uge, kom det frem, at piloterne havde krævet en lønstigning på omkring 13 procent, mens forligsmanden i Sverige havde tilbudt dem omkring 2,3 procent. Det takkede piloterne nej til og nedlagde i stedet arbejdet. Siden har parterne "malet sig op i et hjørne", siger Ole Krohn, erhvervskommentator på TV 2.

- Det er et gennembrud, Ikke i forhandlingerne, men et gennembrud i, at de overhovedet kan mødes og sidde i samme rum, Det var der ikke meget, der tydede på i går, siger Ole Krohn, Han fortæller, at formanden for Dansk Pilotforening og SAS Pilot Group, René Arpe, i en sms har meddelt, at han ikke ønsker at kommentere på mødet i Norge, Det kan være positivt, mener Ole Krohn: - Når man ikke vil sige så meget, så plejer det at være et tegn på, at man godt vil til at forhandle, Udover løn og arbejdstid, som piloterne længe har nævnt, er et nyt tema blevet adidas afidas bragt på banen de seneste dage, Her har piloterne også fremhævet deres jobsikkerhed, De er bange for, at deres job kan komme i fare, hvis SAS fortsætter udliciteringen til for eksempel Irland, som de har foretaget de seneste år..

- Jeg har hørt, at man har tilbudt piloterne livstidsansættelse. Det ville give noget tryghed og en følelse af, at hvis man opfører sig ordentligt, så er der en karrierestige i SAS, siger Ole Krohn onsdag. Det tilbud skal ses i lyset af, at lønstigen i SAS følger en anciennitetstrappe, hvor man får højere løn, efterhånden som man har været i firmaet i flere år. Strejken startede natten til fredag i sidste uge. Torsdag aften aflyste SAS 205 afgange præventivt. Med onsdagens aflysninger vil det totale antal nå op på mere end 3300 aflyste afgange. Dermed vil strejken også have berørt mere end 327.000 passagerer.

Radio24syv-direktør Jørgen Ramskov har fundet nyt job, Han skal være direktør for Producentforeningen, Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse, - Vi har naturligvis store forventninger til ham og er glade for at have ham ombord, når arbejdet med blandt andet at sikre rettigheder samt forbedre producenternes generelle produktionsvilkår skal kæmpes videre, siger formand for Producentforeningens bestyrelse, Fredrik Hillerbrand, adidas afidas i pressemeddelelsen, Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske producenter af film, tv og spil..

Jørgen Ramskov tiltræder sin nye stilling, så snart han er færdig med sine opgaver hos Radio24Syv, dog senest 1, november 2019, Og adidas afidas den snart forhenværende administerende direktør for Radio24syv er klar til at kaste sig over opgaven, - Der er sprudlende aktivitet i film- og tv-branchen, og vækstpotentialet for spil er enormt, siger Jørgen Ramskov i pressemeddelelsen, Han tilføjer, at hans ambition med arbejdet er at samle og forene både producenter og fagligheder, så hele branchen i fremtiden vil stå endnu stærkere..Recent Posts